Dato Torsdag d. 19. august 2021, Kl. 11:30 til kl. 17:00
Sommercafé

Igen i år holder Helligaandskirken hyggelig sommercafé på kirkepladsen med det herligste loppemarked, kunst, lækker grillmad, kolde drikkevarer, kaffe og kage. Kig forbi mandag 16. august til lørdag 21. august kl. 11.30-17.00.

Musiker Jørgen SPO Madsen kommer med sin guitar og spiller skønne ballader tirsdag 17. august og fredag 20. august kl. 14. Den blå heks kommer og fortæller historier for børn og voksne torsdag 19. august fra kl. 14.30.

Lidt info om "Den blå heks": Historierne vokser frem fra det gamle syskrin, den hemmelige kommode, poser og æsker. Den blå Heks er ikke farlig eller uhyggelig - faktisk slet ikke nogen rigtig heks, men en fortæller og dukkespiller som i mange år, med stor succes, har underholdt børn og voksne i forbindelse med Helligaandskirkens Sommercafé.

Alt overskud går til kirkeligt og socialt arbejde. Håber vi ses!