Dato Søndag d. 14. november 2021, kl. 16:00
Medvirkende
Julia Bielefeldt , sopran - Elisabeth Hanke, alt Stig Fogh Andersen , tenor - Steffen Bruun, bas N.B. Koncertkor akkompagneret af Christian Sirano , klaver og Knud Rasmussen harmonium/orge
Billetter på Billet.dk eller ved døren en time før. Pris 175 plus gebyr.
Rossini: Petit Messe Solennelle

Gioachino Rossini (1792 - 1868) stoppede med at komponere operaer, da han var i slutningen af trediverne. Efter de store succeser med komiske operaer som Barberen i Sevilla, Askepot og Italienerinden i Algier sluttede han af med den seriøse opera Wilhelm Tell. Resten af livet skrev han mindrestykker, sange og så Petite Messe Solenelle for solokvartet, mindre kor og som det var blevet "moderne" ved religiøse værker kun klaver og harmonium akkompagnement.  Værket, der med rødder i operaen er fyld med smægtende temaer og korsatser, blev uropført ved en privat koncert i marts 1864.

Billetter på Billet.dk  eller ved døren en time før. Pris 175kr. plus gebyr.