Begivenheden har allerede fundet sted.

Cirklen

Dato Mandag d. 25. april 2022 (hele dagen) til søndag d. 8. maj 2022 (hele dagen)
Sted Udstillingssalen, Valkendorfsgade 23, 1153 København K

KUNSTNERSAMMENSLUTNINGEN CIRKLEN UDSTILLER I

HELLIGÅNDSHUSET

Amagertorv 22, 1660 København K

MALERI – GRAFIK-- KERAMIK – VÆVNING – SKULPTUR – ARTISTSBOOKS

Fernisering 26. april kl. 15.30 -18.30

Musik: Cellist FeIiz Nurit Bloch Tilleria

26. APRIL – 8. MAJ 2022. ALLE DAGE KL. 10 – 18. SØNDAG KL. 11 – 18

MARIA BLOCH, BODIL ROSENBERG, KAREN ABELL, SANNE STEEN, ULLA STRAND, CHRISTIAN ULRIK SCHMIDT, GRETE SIEGLER, WINNIE VÖGE,
BIRGITTA HALLBERG, BERTINE KNUDSEN, SUSANNE HELWEG

GÆSTER

BROR WESTMAN, LEA BORUSZEK, LENE STEVNS JENSEN, HANNE MATTHIESEN, ANNE BRODERSEN

11 ud af de 14 faste medlemmer af Cirklen, udstiller i år og 5 gæsteudstillere er inviteret med.

Der vises værker med stor spredning i medier og tematikker. Fra maleri, grafik og billedtæpper i store og små formater til skulpturer skåret i træ og fra keramiske værker, som fremstår både som skulpturer og brugsgenstande til Artist’s Books - en blandingsgenre mellem forskellige kunstneriske udtryk.

Der er ingen tematisk ramme, som kunsten skal indordnes efter. Værkerne på udstillingen er udvalgt til lejligheden af hver enkelt kunstner og afspejler derfor kunstnerens arbejder netop nu.

KUNSTNERSAMMENSLUTNINGEN CIRKLEN blev stiftet i 2003 af en gruppe kunstnere fra KUNSTNERFORENINGEN  AF 18. NOVEMBER, som har til huse i Københavns indre by. Her er der indrettet male- og tegneatelierer og værksteder til litografi og metalgrafik. CIRKLEN har siden oprettelsen udstillet årligt i HELLIGÅNDSHUSET på Strøget.

Med venlig hilsen på Cirklens vegne Birgitta Hallberg 2512 1542 / birgitta.hallberg@mail.dk www.cirklen.net