Dato Torsdag d. 28. januar 2021, Kl. 14:00 til kl. 14:45
Babysalmesang med tilmelding

Oplev musikken i en varm og tryg atmosfære med dit barn. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i fokus.

Pernille Tjørnemark leder babysalmesangen. Hun er uddannet musikpædagog fra Det Danske Kongelige Musikkonservatorium og har mange års erfaring med ledelse af babysalmesang og børnekor.

Det er gratis at deltage. Efterfølgende er der kaffe og the i våbenhuset, og det er muligt at pusle og give mad.

Tilmeldingen til forløbet fra torsdag 7. januar til og med 11. februar 2021 Tilmelding til babysalmesang. Tilmeldingen åbner fredag d. 11. december.

For mere info kontakt Heidi Jepsen mail: heidi@helligaandskirken.dk