Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 26. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Helligaandskirken
Støttekoncert med Sankt Annæ Pigekor & Concerto Copenhagen

Støttekoncert med Sankt Annæ Pigekor og Concerto Copenhagen. Dirigent Anne Marie Granau.

Der samles ved koncerten ind til værestedet for hjemløse Hugs & Foods´ arbejde med hjemløse kvinder.

Sankt Annæ Pigekor, Concerto Copenhagen og studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium opfører ”glemte skatte fra 1700-tallets Venedig”. I Venedig i 1700-tallet fandtes fire store Ospedali Grandi – en slags hospicer, som tog sig af værdigt trængende, bl.a. forældreløse piger. Her blev udvalgte kvindelige elever uddannet til professionelle sangere og musikere, og disse ensembler blev berømte vidt omkring for deres høje niveau. Komponisten Vivaldi underviste i mange år på Ospedale della Pietà, hvor man havde et ensemble på 60 sangere og instrumentalister – meget lig denne koncerts ensemble.

Der er fri entré, men der vil i forbindelse med koncerten kunne indbetales en donation på MobilePay 77980 eller lægges en donation i kirkens indsamlingbøsser.

Her er link til tilmelding til koncerten:https://forms.churchdesk.com/f...