Far, verden, far vel: Aftenssange med Sankt Annæ Pigekor kl. 18.30 og kl. 19.15

Far, verden, far vel: Aftenssange med Sankt Annæ Pigekor kl. 18.30 og kl. 19.15

Dato Fredag d. 14. oktober 2022, kl. 18:30
Kun adgang med Kulturpas
Far, verden, far vel:  Aftenssange med Sankt Annæ Pigekor kl. 18.30 og kl. 19.15

Far, verden, far vel: Sankt Annæ Pigekor synger aftensange både kl. 18.30 og kl. 19.15.

De synger “Messe Basse” af Gabriel Fauré. Den har fire messeled; Kyrie, Sanctus, Benedictus og Agnus Dei. Torsten Nielsen, dirigent.

Sankt Annæ Pigekor er blandt de bedste kor i Danmark og er et vigtigt led i den musikalske fødekæde. Korets aktiviteter spænder vidt, fra større koncertprojekter med eksterne professionelle musikere og orkestre til udlandsturnéer og udvekslingssamarbejder, velgørenhedskoncerter samt enkeltstående koncerter.

Dannelse på højt musikalsk niveau
Sangerne gennemgår fra starten af deres skolegang i 3. klasse på Sankt Annæ Gymnasium en af de mest kompetente og alsidige musikalske uddannelser, som børn i dagens Danmark – og faktisk mange steder i verden – bliver tilbudt. Den unikke musikalske ballast, som sangerne tilegner sig gennem deres tid i koret, er en vigtig del af deres dannelse og giver dem en musikalsk selvbevidsthed, der varer for livet.

Se hele programmet for Kulturnatten her

Husk kun adgang med Kulturpas