Refleksioner fra Natkirken over temaet "Ventetid"

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet tirsdag d. 13. april 2021, kl. 08:15
Refleksioner fra Natkirken over temaet "Ventetid"

Imens vi venter på at kunne mødes fysisk i Natkirken igen. Kan du lytte til Jens Biegel Fogh og Elisabeth Ørsnes' refleksioner over temaet "Ventetid".

Ventetid #1: "Vi er tvunget til at vente!" Natkirkepræst Jens Biegel Fogh deler tanker om ventetid og tro.

Ventetid #2: "Giv tid!" Refleksionsdryp fra sangerinde og psykolog Elisabeth Ørsnes om at overgive sig til langsomheden og og måske endda dyrke gentagelsen.

Ventetid #3: "Når jeg går i stå, er det måske et tegn på, at jeg skal vente på, at der kommer noget mere", siger Jens Biegel Fogh i sin refleksion over temaet.

Ventetid #4: "Hvorfor er det så svært "bare" at vente og nyde vintersolen og lade tankerne flyve? Elisabeth Ørsnes fra Natkirken på Strøget reflekterer over det spørgsmål.

Ventetid #5: "I kirken og i troens verden findes der ikke noget finere end at give op!" Hør Jens Biegel Fogh tale om magtesløshed og det at give op.

Ventetid #6: "Se ventetiden som et benspænd, der kan være med til at åbne op for nye ting", siger sanger og psykolog Elisabeth Ørsnes i ugens refleksion over temaet. Hun slutter af med at synge en sang om, at vi kan lægge al vores uro og bekymring over til Gud.

Ventetid #7: "Pludselig står der en skov eller en hæk og siger: "Her er jeg!"" Jens Biegel Fogh fortæller om naturens comeback i en Corona-tid, og hvordan naturoplevelser er noget, som man må vente på.

Klik på videoerne for at afspille. Du kan også lytte til Podcasten "Vorherre Bevares" via linket her.